Kategórie

Špeciálne ponuky

Špeciálne ponuky
Všetky produkty vo výpredaji
AKCIA

MVH-S420BT autorádio s BT Pioneer

109,00 €
,
5/ 5
S DPH
Smartfón konektivita a Bluetooth v dizajne s krátkym šási. Toto 1DIN autorádio s Bluetooth nastavuje nové štandardy týkajúce sa zvukového výkonu a možností prepojenia. Okrem toho sa veľmi ľahko ovláda vďaka prehľadnému displeju a veľkému otočnému ovládaču. Bluetooth konektivita umožňuje bezpečné a pohodlné hands-...
81267
Smartfón konektivita a Bluetooth v dizajne s krátkym šási.

Toto 1DIN autorádio s Bluetooth nastavuje nové štandardy týkajúce sa zvukového výkonu a možností prepojenia. Okrem toho sa veľmi ľahko ovláda vďaka prehľadnému displeju a veľkému otočnému ovládaču.


Bluetooth konektivita umožňuje bezpečné a pohodlné hands-free telefonovanie ako aj bezdrôtové streamovanie hudby z vášho smartfónu. Vďaka unikátnej technológii „Advanced Sound Retriever" od spoločnosti Pioneer sa kvalita prehrávaného zvuku blíži pôvodnému záznamu. Prostredníctvom Bluetooth môžete dokonca pripojiť dva telefóny súčasne.


Autorádio môžete bezdrôtovo prepojiť s vaším iPhone alebo Android smartfónom a bezpečne si užívať streamovaciu službu Spotify (dostupné pre platiacich ako aj neplatiacich užívateľov služby Spotify) alebo vyskúšajte aplikáciu Pioneer Smart Sync, ktorá posunie váš smartfón na uplne novú úroveň.

Pioneer MVH-S420BT je skutočne high-end autorádio. Prehráva súbory FLAC, má 13-pásmový grafický ekvalizér, 2 RCA výstupy a zosilňovač MOSFET s výkonom 4 x 50 W, vďaka čomu je perfektným spoločníkom na každej ceste.

ĎALŠIE INFORMÁCIE / PIONEER MVH-S420BT AUTORÁDIO S BLUETOOTH
Značka Pioneer
Typ autorádia 1-DIN, Bluetooth, USB, bez CD
Farba podsvietenia/tlačidla biela
Výkon 4 x 50W MOSFET
Konektivita Android, Bluetooth, iPod, Spotify
Funkcia Bluetooth hands free telefonovanie, streamovanie hudby
Kompatibilita Apple/Android Android, iPhone
Pokročilé funkcie 13-pásmový grafický EQ , červené podsvietenie tlačidiel, odnímateľný predný panel, HPF, LPF, podpora formátu FLAC
Konektivita 2x pre-outs
PIONEER
61000323
4988028434457