Kategórie

Špeciálne ponuky

Špeciálne ponuky
Všetky produkty vo výpredaji
AKCIA

SX-10AE-B BLACK STEREO RECEIVER PIONEER

239,00 €
,
5/ 5
S DPH
Stereo Receiver, Niekedy nepotrebujete nekonečný zoznam funkcií, ale jednoducho dobrý stereofónny zosilňovač s malým počtom ovládačov, ale s dostatočným pripojením, kedy využijete najmä phono vstup pre prehrávač a UHF tuner pre vaše obľúbené rozhlasové stanice. Receiver Pioneer SX-10AE toto všetko ponúka - a jeho puzdro v klasickom ...
27361
Stereo Receiver,

Niekedy nepotrebujete nekonečný zoznam funkcií, ale jednoducho dobrý stereofónny zosilňovač s malým počtom ovládačov, ale s dostatočným pripojením, kedy využijete najmä phono vstup pre prehrávač a UHF tuner pre vaše obľúbené rozhlasové stanice. Receiver Pioneer SX-10AE toto všetko ponúka - a jeho puzdro v klasickom hi-fi formáte je vybavené integrovaným Bluetooth prijímačom a rádiom. Medzi možnosti pripojenia patrí phone vstup, štyri line-in konektory a tape výstup. Do systému tak môžete ľahko odoslať vaše obľúbené skladby a zvuk z akejkoľvek aplikácie zo smartphonu alebo tabletu.

Flexibilitu stereo receivera SX-10AE ďalej zvyšuje A/B prepínač, ktorý umožňuje prepínať medzi dvojicou nezávislých reproduktorov, pripojených cez skrutkové svorky. Receiveru SX-10AE nechýba ani konektor pre pripojenie slúchadiel a dokonca ani výstup pre subwoofer. Ak subwoofer nemáte, aj vtedy vám SX-10AE pomôže zvuk vyladiť - basy môžete posilniť aktiváciou funkcie "Ultra Heavy Bass". Avšak najväčšiu radosť zo skvelého zvuku budete mať vďaka priamemu obvodu zdroja a vďaka dvojici výkonných 100 wattových výstupných stupňov. Skrátka, počúvanie Pure audio receivera SX-10AE, ktorý možno ovládať diaľkovo, je čírou radosťou - v pure režime, s dvoma špičkovými reproduktormi.

KONŠTRUKCIA DIRECT ENERGY
Vysoko kompaktný obvod s krátkymi signálnymi cestami a najlepšou možnou ochranou pred rušivými zvukovými efektami je navrhnutý špeciálne pre rýchlu odozvu a čistý stereo obraz so sviežim zvukom.

Vstavaná bezdrôtová technológia BLUETOOTH
Vďaka bezdrôtovej technológii Bluetooth môžete prehrávať skladby z kompatibilných zariadení veľmi jednoducho. Tento produkt obsahuje profily A2DP / AVRCP s podporou kodekov SBC / AAC.

2 x 100 W, RDS AM/FM tuner, Bluetooth, 4x analógové audio vstupy, 1x Line out, 1x Subwoofer Preout, 1x slúchadlový výstup, reproduktory A/B, A+B, Sleep timer, Auto Standby, hliníkový predný panel, hmotnosť: 7 kg
PIONEER
35050538
4573211153187

Dátový hárok

Hmotnosť
Nový produkt