Ručičkový teplomer na mäso je určený nielen na domáce použitie, ale aj pre profesionálnych kuchárov. Kedykoľvek spoľahlivo informuje o vnútornej teplote mäsa. Možno ním ľahko skontrolovať teplotu rôznych druhov mäsa, napríklad pečené mäso, koleno, chrbát, kačica, prasiatko, morčacie mäso a podobne.
Ručičkový teplomer na mäso je určený nielen na domáce použitie, ale aj pre profesionálnych kuchárov. Kedykoľvek spoľahlivo informuje o vnútornej teplote mäsa. Možno ním ľahko skontrolovať teplotu rôznych druhov mäsa, napríklad pečené mäso, koleno, chrbát, kačica, prasiatko, morčacie mäso a podobne. Ručičkový teplomer na mäso je určený nielen na domáce použitie, ale aj pre profesionálnych kuchárov. Kedykoľvek spoľahlivo informuje o vnútornej teplote mäsa. Možno ním ľahko skontrolovať teplotu rôznych druhov mäsa, napríklad pečené mäso, koleno, chrbát, kačica, prasiatko, morčacie mäso a podobne. Vďaka analógovému teplomeru na mäso sa vždy dosiahne jedinečnú konzistencia mäsa. Disponuje veľmi praktickými symbolmi optimálnej teploty pečenia pre konkrétny druh mäsa – teľacie, hovädzie, baranie, bravčové, hydinové. Vyrobený z nerezovej ocele, má veľký, zreteľne viditeľný červený ukazovateľ, široký teplotný rozsah, dlhú sondu. Určený na použitie v rúre na pečenie, pri grilovaní alebo údení mäsa.
Dĺžka sondy: 130 mm
Priemer sondy: 3,9 mm
Teplotný rozsah: 0 – 120 °C
Celkové rozmery (ØxD): 54 x 140 mm
Hmotnosť: 30 g
Ručičkový teplomer na mäso je určený nielen na domáce použitie, ale aj pre profesionálnych kuchárov. Kedykoľvek spoľahlivo informuje o vnútornej teplote mäsa. Možno ním ľahko skontrolovať teplotu rôznych druhov mäsa, napríklad pečené mäso, koleno, chrbát, kačica, prasiatko, morčacie mäso a podobne.