Kategórie

Špeciálne ponuky

Špeciálne ponuky
Všetky produkty vo výpredaji
AKCIA

P31/02 2l Prima Glass BK e. misa REMOSKA

79,99 €
,
5/ 5
S DPH
Remoska® Prima P31/02 v limitovanej edícii v čiernej farbe s nepriľnavým povrchom Teflon® Classic s objemom 2 l s príkonom 400 W a unikátna konštrukcia veka na pečenie bez okienka pre dokonalé výsledky pečenia. S Remoskou pripravíte veľmi jednoducho široké spektrum pokrmov. Vďaka svojej unikátnej konštrukcii ide navyše o veľmi úspo...
81060
Remoska® Prima P31/02 v limitovanej edícii v čiernej farbe s nepriľnavým povrchom Teflon® Classic s objemom 2 l s príkonom 400 W a unikátna konštrukcia veka na pečenie bez okienka pre dokonalé výsledky pečenia.

S Remoskou pripravíte veľmi jednoducho široké spektrum pokrmov. Vďaka svojej unikátnej konštrukcii ide navyše o veľmi úsporný spotrebič, ktorý je nenáročný na údržbu.

Unikátna konštrukcia vďaka ktorej môžete piecť pri veľmi úspornom príkone 400W.
Odnímateľný prívodný kábel Vám umožní pohodlné skladovanie a Remoska® tak vo Vašej kuchyni zaberie minimum miesta.
Servírovací stojan umožňuje bezpečné a rýchle servírovanie pripravených pokrmov priamo na jedálny stôl

Obsah balenia:
Pokrievka s výhrevným telesom

Horná čásť veka je potiahnutá nepriľnavým povrchem Teflon® Classic pre eště jednoduchšiu údržbu. Pokrievka nemá sklenené okienko. Spodná časť pokrievky je z hliníka a je potiahnutá nepriľnavým povrchom Teflon® Classic. Prívodný kábel je odnímateľný od rukoväte. Vypínač na hornej strane rukoväte umožňuje rýchlu kontrolu stavu zap/vyp. Pokrievka je navrhnutá tak, aby mohla byť položená na pracovnú plochu výhrevnou časťou smerom nahor.

Misa

Misa je vyrobená z hliníka, vďaka ktorému dochádza k dobrej distribúcií tepla po celej ploche misy na pečenie. Povrch misy je potiahnutý materiálom Teflon® Classic. Oproti predchádzajúcim modelom je tak misa oveľa odolnejšia.

Stojan

Stojan je vyrobený z tepelne odolného plastu. Je vybavený úchytmi a protišmykovými gumovými podložkami. Toto prevedenie stojanu umožňuje pohodlné a bezpečné servírovanie pokrmov priamo na váš stôl.
REMOSKA
41021244
8595006189634