Kategórie
certifikat

Špeciálne ponuky

Špeciálne ponuky
Všetky produkty vo výpredaji
AKCIA

SWK 2200SS kanvica SENCOR

17,99 €
,
5/ 5
S DPH

Rýchlovarná kanvica Objem 1,2 l Príkon: 2 150 W Stredový 360° konektor STRIX Dvojitý bezpečnostný systém Prepínač zapnuté/vypnuté s podsvietením Zaistenie viečka v uzavretej polohe Hmotnosť bez podstavca: 600 g...

25320
Množstvo
10+ na sklade

Sencor SWK 2200SS, nerezová

Spríjemnite si deň šálkou voňavého čaju alebo lahodnou kávou. Varná kanvica Sencor SWK 2200SS s príkonom 2 150 W sa postará o rýchlu prípravu horúcej vody na vaše obľúbené nápoje. Kanvica disponuje objemom 1,2 l a plochým dnom so skrytou výhrevnou špirálou, vďaka čomu ľahko pripraví vodu pre celú vašu rodinu alebo návštevu.

Pohodlná obsluha

Kanvica Sencor doplní vašu štýlovú kuchyňu vďaka svojmu nerezovému vyhotoveniu v kombinácii s čiernou rukoväťou, vekom a podstavcom. Ergonomická rukoväť umožňuje obsluhu kanvice iba jednou rukou, pohodlie počas používania kanvice zaistí stredový 360° STRIX konektor a jemné sitko. O maximálnu bezpečnosť sa postará dvojitý bezpečnostný systém, zabezpečenie viečka v uzavretej polohe a prepínač zapnutia a vypnutia s podsvietením.

Ergonomické držadlo

Kanvica je vybavená praktickým plastovým ergonomickým držadlom odolným voči vysokým teplotám. Držadlo zaistí bezpečné nalievanie vriacej vody do hrnčekov a možnosť jednoduchej obsluhy iba jednou rukou.

 

 

  

Veľký plniaci otvor

Varná kanvica je vybavená veľmi širokým otvorom na vodu, ktorý umožňuje jednoduché a rýchle plnenie. Kapacita kanvice je 1,2 l a bez problémov ohreje aj minimálne množstvo vody na jednu šálku.

 

 

 

Skryté výhrevné teleso

Kanvica používa systém skrytej výhrevnej špirály, ktorý umožňuje jednoduché čistenie a údržbu. Samotná špirála pracuje s úctyhodným príkonom 2 150 W a je tak zárukou rýchleho a účinného ohriatia vody.

 

 

 

Filtračné sitko

Dostatočne široký otvor na nalievanie vody disponuje jemným plastovým sitkom na zachytenie akýchkoľvek nečistôt alebo vodných usadenín. Nemusíte sa preto obávať drobných čiastočiek vo vašom obľúbenom horúcom nápoji.

 

 

 

360° STRIX konektor

Pri výrobe kanvice Sencor boli použité iba tie najkvalitnejšie materiály, vrátane kvalitného plastu na robustného podstavca. Samotný podstavec disponuje centrálnym 360° konektorom STRIX, ktorý umožní ešte pohodlnejšie používanie.

 

 

  

Tlačidlo zapnutia a vypnutia

V dolnej časti kanvice sa nachádza podsvietený vypínač, ktorý vás bude vždy informovať o aktuálnom stave kanvice.

 

 

 

 

Nerezové vyhotovenie

Značka Sencor dbá na kvalitné vyhotovenie všetkých prístrojov a v neposlednom rade aj na ich exkluzívny dizajn. Model SWK 2200SS je vyrobený z vysoko kvalitnej a odolnej nerezovej ocele, ktorá spoľahlivo doplní každú kuchyňu.

 

 

  

Dostatočný pitný režim

Rýchlovarná kanvica vám zaistí kvalitný a dostatočný pitný režim každý deň. Pripravte si svoj obľúbený čaj kedykoľvek počas dňa, na posedenie pri obľúbenej knižke alebo prácu.

 

 

 

 

Rýchla príprava horúcej vody

Vďaka kanvici Sencor pripravte vodu na čaj alebo kávu žmurknutím oka. Ak k vám príde početná návšteva, bez problémov pre všetkých prichádzajúcich pripravíte ich obľúbený horúci nápoj bez toho, aby naň museli čakať.

SENCOR
41010140
8590669282746

Dátový hárok

Objem
1,2 l
Materiál nádoby
Nerez
Maximálny príkon
2 150 W
Nastavenie teploty
nie
Ochrana proti prehriatiu
áno
Farba
Strieborná
Hmotnosť
600 g
Nový produkt