Kategórie

Špeciálne ponuky

Špeciálne ponuky
Všetky produkty vo výpredaji

CONNECT IT CI-132, Adaptér pre notebooky 70W

22,90 €
,
5/ 5
S DPH
CONNECT IT univerzálny notebookový adaptér 70 W. Správnu funkciu adaptéra signalizuje LED kontrolka. Adaptér je vybavený ochranami proti prepätiu, nadprúdu a skratu, ktoré bránia poškodeniu vášho notebooku a vďaka svojim kompaktným rozmerom ho môžete vziať vždy so sebou a napájať svoj notebook kedykoľvek budete potrebovať. Súčasťou balenia je 12 vymeniteľných koncoviek s praktickým držiakom. Ultrakompaktný prevedení. Univerzálny napájací adaptér pre notebooky značiek SONY, Fujitsu, Toshiba, NEC,
79568
CONNECT IT univerzálny notebookový adaptér 70 W. Správnu funkciu adaptéra signalizuje LED kontrolka. Adaptér je vybavený ochranami proti prepätiu, nadprúdu a skratu, ktoré bránia poškodeniu vášho notebooku a vďaka svojim kompaktným rozmerom ho môžete vziať vždy so sebou a napájať svoj notebook kedykoľvek budete potrebovať. Súčasťou balenia je 12 vymeniteľných koncoviek s praktickým držiakom. Ultrakompaktný prevedení. Univerzálny napájací adaptér pre notebooky značiek SONY, Fujitsu, Toshiba, NEC, Lenovo, IBM, Lite-On, Delta, Acer, ASUS, DELL, Getaway, HP, Compaq.
AKCIA! Nakúpte produkty v hodnote min. 100 EUR s DPH a dostanete 1 dňový Skipas v stredisku Snowparadise Veľká Rača Oščadnica v hodnote 37 EUR úplne zadarmo.
Pozri stránku rezortu

Viac info k akcii

Connect IT
CI-132
8595610600013