Kategórie
certifikat

Špeciálne ponuky

Špeciálne ponuky
Všetky produkty vo výpredaji

Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White

139,00 €
,
5/ 5
S DPH

Výkonné inteligentné hodinky Xiaomi Mi Watch S1 Active majú 1,43" okrúhly AMOLED displej a kvalitné prevedenie z z polyamidu vystuženým sklenenými vláknami. Prijímajú signál GPS, Beidou, Galileo, GLONASS a QZSS, sú vodotesné s certifikáciou 5ATM a pri bežnom používaní vydržia až 12 dní na jedno nabitie. Disponujú technológiou NFC, možnosťou Bluetooth volania, pripojením Wi-Fi a Bluetoth 5.2, meria srdcový tep, hladinu kyslíka v krvi a monitorujú spánok, energiu tela aj stres. Ponúka 117 športový

63725

Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White

Väčší displej, čistejšie detaily.

Väčši a čistejší 1,43″ AMOLED displej ponúkne farebný a plynulý zážitok z prezerania. K dispozícií máte populárny Always On pre pohodlnú kontrolu času kedykoľvek. Dôležité upozornenia ako prichádzajúce hovory, pripomienky a športové notifikácie sa Vám zobrazia čitateľne aj na ostrom slnku.

Kovové telo, ľahké a pohodlné!

Nové štýlové a ľahké kovové telo pre zdôraznenie fitness zamerania hodiniek. S hmotnosťou len 36,3g Vám budú Xiaomi Watch S1 Active asistovať pri tréningu bez limitov. Vďaka trom farebným variantom a vymeniteľným remienkom si hodinky viete vždu zladiť k svojmu outfitu.

Prispôsobte si hodinky podľa seba!

Viac ako 200+ ciferníkov rôznych kategórií z ktorých si môžete vybrané ciferníky ešte viac prispôsobiť svojim potrebám

Navrhnuté po športovcov ako ste Vy!

Podpora 19 profesionálnych športových režimov ako napr. basketball, plávanie, tennis, HIIT a taktiež viac ako 100 športových režimov s profesionálnymi údajmi o cvičení. Presné meranie a analýza údajov ako srdcový tep, priemerné tempo, spálené kalórie spravia Vaše tréningy efektívnejšie. Navyše vodeodolnosť až do 5ATM.

Vyhradené tlačidlo pre priamy prístup k športovým režimom!

Naprogramujte si špeciálne tlačidlo SPORT pre rýchly prístup k Vášmu obľúbenému tréningu. Navyše hodinky dokážu automaticky rozoznať aktivitu ako bežiaci pás, behanie a chôdzu.

Duálny systém GPS sledovania.

Zabudovaný Dual Bad GNSS čip podporuje až päť hlavných satelitných služieb: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo a QZSS. Vďaka optimalizovanému algoritmu určia polohu rýchlejšie a presnejšie vďaka čomu získate profesionálne štatistiky.

Dlhotrvajúca výdrž batérie!

Zabudnite na starosti o výdrž hodiniek vďaka batérií s kapacitou 470mAh s nizkou spotrebou vďaka algoritmu s umelou inteligenciou. navyše hodinky nabijete vďaka magnetickej stanici už za 2,5h. Výdrž batérie až 12 dní pri bežnom používaní, 24+ dní v úspornom režime a 30 hodín v režim GPS.

Voľné ruky vďaka Bluetooth volaniam!

Vďaka zabudovanému mikrofónu a reproduktoru sú Bluetooth® volania podporované na Xiaomi Watch S1 Active! Keď športujete vonku a situácia Vám nedovoľuje vytiahnuť mobil, môžete zdvihnúť alebo položiť hovor len jedným tlačidlom.

Starostlivosť o Vaše zdravie, 24/7.

 24 h monitorovanie tepu s využitím multi kanálového PPG bio senzora. Vďaka vylepšenému hardvéru a algoritmu je senzor presnejší a poskytuje presné merania Vášho tepu aj pri aktivitách ako je vysoko intenzívny tréning alebo trail behanie a upozorní Vás ak je Váš tep až moc vysoký. Taktiež automatiky ukladajú Váš kľudový tep po dobu 30 dní a konštantne sleduje zlepšenia vďaka cvičeniu.

Celodenné meranie okyslyčenia krvi!

Sledujte si hodnoty SpO₂ pre svoj kľud a prehľad o zdravý. Nový model hodiniek podporuje 24 hodinové nepretržité sledovanie SpO₂, pričom frekvenciu merania si veite nastaviť v aplikácií.

Pokročilé sledovanie spánku. Spite lepšie pre lepšie výkony! Funkcia sledovania spánku bola taktiež zlepšená a zvýšila sa presnosť až o 35%. Taktiež pribudla podpora monitorovania dlhého spánku v noci a monitorovanie krátkych zdriemnutí počas dňa. Zaznamenávanie si svojich spánkových režimov Vám pomôže zlepšiť si spánok a tým aj zvýšiť svoju výkonnosť v tréningu.

Nestresujte, rozdýchajte to! Majte stály prehľad o úrovni svojho stresu na dennej úrovni a taktiež získate 30-dňový prehľad o úrovniach stresu, čo Vám pomôže zlepšiť balanc v súkromý a práci. Uvoľnite sa vďaka dychovým cvičeniam, ktoré sa Vám zobrazia na hodinkách v trvaní 1 až 5 minút.

 

XIAOMI
X-WTC-S1ACTGL-WHI
6934177755217
Nový produkt