Kategórie
certifikat

Špeciálne ponuky

Špeciálne ponuky
Všetky produkty vo výpredaji
AKCIA

KGU64361X varná doska plyn. ELECTROLUX

379,00 €
,
5/ 5
S DPH

Doska plynová; Electrolux 700 PRO StepPower KGU64361X; Šírka (cm): 60; Propojenie varných zón: Nie je; Ovládanie: Otočné gombíky; Barva: Nierez; Hob2Hood: Nie; Pause: Nie; PowerBoost: Áno; PowerSlide: Nie; Detska poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 590x520; Power Management:Nie; SenseCook: Nie; 5 rokov záruka na celý model: Nie...

45042

Detaily produktu

Užívajte si varenie bez odhadovania pri používaní nášho plynového varného panela Pro StepPower série 700. Úrovne plameňa môžete spravovať ich nastavením v rozsahu 1 až 9. A pretože sa nepotrebujete zohýnať a pozerať, čo sa deje, je vytvorenie dokonalého jedla jednoduché.
Electrolux - Plynový varný panel - KGU64361X

Spoľahlivé varenie s funkciou StepPower

Presne spravujte plameň na varnom paneli s ovládačmi StepPower. Zvoľte úroveň ohrevu od 1 do 9, čím jednoducho nastavíte správny výkon bez potreby zohnutia a pozretia sa.

Rýchle horáky pre rýchle varenie

Naše rýchle plynové horáky predstavujú rýchly a účinný spôsob varenia. Na rozdiel od bežných plynových varných dosiek spotrebujú rýchle horáky o 20 % menej energie. Tiež presne smerujú plameň tak, aby ohrievali dno hrncov a panvíc na rýchlu prípravu jedla.

Electrolux - Plynový varný panel - KGU64361X

Horák Powerful Wok pre plnšiu príchuť

Zlepšite chuť jedla s horákom Powerful Wok. Poskytuje vysoké úrovne ohrevu, ktoré sú dokonalé na prudký ohrev pri smažení čerstvých garnátov alebo varení cestovín pre lahodné kari pokrmy. Vytvárajte chutné príchute s výkonným ohrevom nášho horáka.

Electrolux - Plynový varný panel - KGU64361X

Varte ako profesionál s liatinovou mriežkou

Váš varný panel bude mať profesionálnu povrchovú úpravu s našou liatinovou mriežkou. Tieto robustné mriežky nad horákmi poskytujú stabilnú základňu na varenie. Vďaka trvácnemu materiálu vydržia roky.

Electrolux - Plynový varný panel - KGU64361X

Stlačte pre zabudované zapaľovanie

Začnite variť rýchlo a jednoducho s naším zabudovaným zapaľovaním. Na zapnutie varného panela stlačte a otočte ovládač a horáky sa zapália. Je to rýchle a bezpečné, takže sa môžete sústrediť na vytváranie chutných jedál.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče Electrolux s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

ELECTROLUX
40044066
7332543659296

Dátový hárok

Ovládanie
Otočné
Farba
Nerez
Nový produkt