Kategórie

Špeciálne ponuky

Špeciálne ponuky
Všetky produkty vo výpredaji

ELECTROLUX Vstavaná umývačka riadu EEZ69410W + 10 rokov záruka na invertor motor

771,72 €
,
5/ 5
S DPH

Vstavaná inteligentná umývačka riadu Electrolux EEZ69410W so šírkou 60 cm umyje 15 súprav riadu. Zaradená do energetickej triedy C. Program SprayZone a satelitné rameno SatelliteClean pre efektívnejšie umývanie zaschnutých nečistôt. Ponúka 8 umývacích programov so 4 rôznymi teplotami a možnosť odloženia štartu o 1-24 hod. Ovládací panel QuickSelect je umiestnený zhora. Možnosť spustiť program ce

47591

Detaily produktu

Umývačka riadu 800 SprayZone intenzívne umýva riad s trikrát lepším umývacím účinkom ako je štandardný. Nie je nutné žiadne namáčanie. Silný tlak vody odstráni aj zapečené zvyšky jedla a mastnoty a riad tak zostane zakaždým bez škvŕn.
Electrolux - Zabudovateľné umývačky riadu - EEZ69410W

SprayZone, intenzívne umývanie

Vďaka funkcii SprayZone sú hrnce a panvice intenzívne umyté. Výkonný tlak vody skvele umyje všetko, čo je vo vyhradenom priestore. Je trikrát lepší ako štandard, takže o všetky vaše riad je postarané

Electrolux - Zabudovateľné umývačky riadu - EEZ69410W

QuickSelect s WiFi ľahko ponúka jasné inštrukcie údržby umývačky

QuickSelect s WiFi vám prostredníctvom aplikácie My Electrolux Kitchen pripomenie a ponúkne jasné inštrukcie, ako jednoducho spustiť program starostlivosti o umývačku, ktorý vám pomôže udržať jej dobrý stav a sviežu vôňu čistoty.

Electrolux - Zabudovateľné umývačky riadu - EEZ69410W

Maximálne pokrytie so systémom SatelliteClean®

Sprchovacie rameno SatelliteClean® dosahuje až trikrát lepšie výsledky umývania než bežné rameno. Dvojitá rotácia a neustále meniaci sa uhol sprchovania zabezpečujú perfektne umytý a žiarivo čistý riad.

Electrolux - Zabudovateľné umývačky riadu - EEZ69410W

Rýchle nastavenie programu s ovládaním QuickSelect

Intuitívne ovládanie QuickSelect predstavuje jednoduchý spôsob, ako zvoliť a spustiť umývací program. Posunutím prsta nastavíte dĺžku programu a v prípade potreby dotykom pridáte rôzne voliteľné funkcie. Je to absolútne jednoduché.

Electrolux - Zabudovateľné umývačky riadu - EEZ69410W

Vnútorné osvetlenie pre dokonalý prehľad

S našim automatickým osvetlením nikdy nič neprehliadnete. Osvetľuje vnútro vašej umývačky riadu, aby ste mali dokonalý prehľad o tom, čo je vnútri. Plnenie a vyprázdňovanie je tak ešte jednoduchšie.

Rozšírenú záruku si registrujte tu

ELECTROLUX
EEZ69410W
7332543789085

Dátový hárok

Energetická trieda
C
Farba
Nerez
Nový produkt